Voorwaarden

Bij Kamerverhuurnoordholland.nl is het mogelijk om voor zelfstandige, geregistreerde dames van plezier kamers te huren voor korte of langere duur. In Amstelveen bieden wij tot op 6 kamers die dagelijks te huren zijn vanaf 11:00 tot 24:00 in Amstelveen aan de Langs de werf te 6. De kamers worden per uur verhuurd en dames zijn zelf verantwoordelijk voor ontvangen van klanten. Wij leveren in de basis een nette en goed verzorgde kamer met faciliteiten zoals een douche, schone handdoeken, tissues & meer.

Bij gebruik stellen wij enkele voorwaarden om het leuk en bruikbaar ook voor anderen te houden. Zo hanteren wij geen mogelijkheid tot roken in de kamers of consumptie van drugs. Dames zijn zelf verantwoordelijk voor zaken zoals Condooms en de prijsafspraak die zij met hun eigen klant rekenen. Voor huur van een kamer hanteren wij vaste prijzen op Prijzen. Bij plaatsing van een bestelling kan bij nieuwe dames om een vooruitbetaling gevraagd worden ter garantstelling.

  • Je bent teminste 21 jaar of ouder
  • Je kunt aantonen een geregistreerd sekswerker te zijn
  • Je gaat ermee akkoord dat alle reserveringen & boekingen middels facturen verlopen
  • Je uit bent op een langere termijn samenwerking in combinatie met een leak team

Vaste dames die vaker bij ons een kamer huren hoeven dat later niet. Wij hebben geen aansprakelijkheid op wanneer een klant niet op komt dagen. Het is ons advies om een vooruitbetaling te rekenen of wanneer het om vaste klanten gaat de optie te bieden. Bij misbruik, schade of andere onenigheden zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen of waar mogelijk de politie in te schakelen. Voor vragen aarzel niet om in contact met ons te komen. Het Nederlands recht is van toepassing.