Kamers

Bekijk het aanbod van onze kamers die voor huur beschikbaar zijn. Alle kamers zijn netjes en goed verzorgd. Deze kamers zijn bedoeld voor zelfstandige sekswerkers zoals escorts of dames die een ruimte zoeken voor prive. Kamerverhuur is op Langs de werf 6 te Amstelveen en kan van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 24:00.

Luxe Kamer 01

Een luxe kamer met douche, bed en een heerlijke ambiance. Geschikt voor het bieden van erotische, tantra, sensueele of sex massage. Standaard inbegrepen is natuurlijk een schoon en goed verzorgde ruimte als doekjes, schone handdoeken en meer. Ga nu naar Reserveren om jouw bestelling voor Luxe Kamer 01 te plaatsen.

BDSM Kamer

Deze exclusieve BDSM kamer is geschikt voor Meesteressen of Meesters die een goede werkruimte zoeen en in waarin gebruik kan worden gemaakt van verschillende attributen. Er zijn hulpstukken beschikbaar zoals Touwen en een volledig electrische takel om mensen op te hangen als de wens daar toe is. Een grote panorama foto om zo een indruk te krijgen van de ruimte. Klik op Reserveren om deze kamer te huren.

Luxe Kamer 06

Een kamer met erin een luxe jacuzzi, sauna en relax bed om zowel intiem als prive, erotische massage en meer aan te bieden. Deze ruimte is heerlijk discreet en perfect voor dames die een ruimte zoeken met hoge standaard. Plaats nu je reservering of kom langs om te bekijken in Amstelveen.

Meer Kamers Beschikbaar

Kamer Verhuur Noord-Holland is onderdeel van Studio Monaco te Amstelveen. Wij bieden naast kamers voor prive ontvangst, erotische massage ook op basis van sport of therapeutische (normale) massage in een rustige en discrete omgeving. Kom in contact met ons middels de pagina reserveren en plaats jouw boeking vandaag nog.